Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 600γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 10 λεπτά
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε οβάλ σχήμα και αφού κάνουμε επάλειψη με αλεύρι**, τοποθετούμε σε αλευρωμένο καλαθάκι
Αργή ωρίμανση: Tοποθετούμε σκεπασμένο στο ψυγείο σε θερμοκρασία 5 °C για 12-24 ώρες. Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν τον φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου
Θερμοκρασία Ψησίματος: 210 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 50 λεπτά
*Η αργή ωρίμανση έχει καλύτερα αποτελέσματα με προζύμι αντί για μαγιά. Αν έχετε προζύμι ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε.
** Εμβαπτίζουμε εναλλάξ σε νερό που έχει 25% barbeque sauce και το καπνιστό αλεύρι.
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 600γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 10 λεπτά
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε οβάλ σχήμα και αφού κάνουμε επάλειψη με αλεύρι**, τοποθετούμε σε αλευρωμένο καλαθάκι
Αργή ωρίμανση: Tοποθετούμε σκεπασμένο στο ψυγείο σε θερμοκρασία 5 °C για 12-24 ώρες. Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν τον φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου
Θερμοκρασία Ψησίματος: 210 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 50 λεπτά
*Η αργή ωρίμανση έχει καλύτερα αποτελέσματα με προζύμι αντί για μαγιά. Αν έχετε προζύμι ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε.
** Εμβαπτίζουμε εναλλάξ σε νερό που έχει 25% barbeque sauce και το καπνιστό αλεύρι.