
Υλικά
Μαγιά: 50γρ.
Ζάχαρη: 80γρ.
Μαργαρίνη: 60γρ.
Νερό: 650γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1.840γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
3
Βάρος/Τεμάχιο: 140γρ.
4
Δεύτερη ξεκούραση: 20 λεπτά.
5
Μορφοποίηση σάντουιτς: Πλάθουμε σάντουιτς στο σχήμα της αρεσκείας μας.
6
Μορφοποίηση burger: Πλάθουμε στρόγγυλο burger και πιέζουμε να ανοίξει.
7
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
8
Υγρασία στόφας: 80%
9
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά.
10
Θερμοκρασία ψησίματος: 230 °C
11
Χρόνος ψησίματος: 16-18 λεπτά.
Ingredients
Υλικά
Μαγιά: 50γρ.
Ζάχαρη: 80γρ.
Μαργαρίνη: 60γρ.
Νερό: 650γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1.840γρ.