Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Βάρος/Τεμάχιο: 140γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση Σάντουιτς: Πλάθουμε σάντουιτς στο σχήμα της αρεσκείας μας
Μορφοποίηση Burger: Πλάθουμε στρόγγυλο burger και πιέζουμε να ανοίξει
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 80%
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 230 °C
Χρόνος Ψησίματος: 16-18 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Βάρος/Τεμάχιο: 140γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση Σάντουιτς: Πλάθουμε σάντουιτς στο σχήμα της αρεσκείας μας
Μορφοποίηση Burger: Πλάθουμε στρόγγυλο burger και πιέζουμε να ανοίξει
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 80%
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 230 °C
Χρόνος Ψησίματος: 16-18 λεπτά