loader image

Καπνιστό κριτσίνι με Καπνιστό Χωριάτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Καπνιστό κριτσίνι με Καπνιστό Χωριάτικο
Υλικά
 Ηλιέλαιο: 200γρ.
 Μαργαρίνη: 130γρ.
 Κρασί: 200γρ.
 Νερό: 300γρ.
 Baking Powder: 25γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1855γρ.
 Ντεκόρ: Τυρί regato/ μετσοβόνε ή νιφάδες καλαμπόκι και πάπρικα
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Κριτσίνι

5

Θερμοκρασία Ψησίματος: 23 λεπτά

6

Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου

7

*Προτεινόμενες γεύσεις (20%) : λιαστή ντομάτα, μπέικον, φλωρίνης (στο τέλος)

Ingredients

Υλικά
 Ηλιέλαιο: 200γρ.
 Μαργαρίνη: 130γρ.
 Κρασί: 200γρ.
 Νερό: 300γρ.
 Baking Powder: 25γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1855γρ.
 Ντεκόρ: Τυρί regato/ μετσοβόνε ή νιφάδες καλαμπόκι και πάπρικα
Καπνιστό κριτσίνι με Καπνιστό Χωριάτικο

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.