
Υλικά
Ηλιέλαιο: 200γρ.
Μαργαρίνη: 130γρ.
Κρασί: 200γρ.
Νερό: 300γρ.
Baking Powder: 25γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1855γρ.
Ντεκόρ: Τυρί regato/ μετσοβόνε ή νιφάδες καλαμπόκι και πάπρικα
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
3
Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
4
Μορφοποίηση: Κριτσίνι
5
Θερμοκρασία Ψησίματος: 23 λεπτά
6
Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου
7
*Προτεινόμενες γεύσεις (20%) : λιαστή ντομάτα, μπέικον, φλωρίνης (στο τέλος)
Ingredients
Υλικά
Ηλιέλαιο: 200γρ.
Μαργαρίνη: 130γρ.
Κρασί: 200γρ.
Νερό: 300γρ.
Baking Powder: 25γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1855γρ.
Ντεκόρ: Τυρί regato/ μετσοβόνε ή νιφάδες καλαμπόκι και πάπρικα