
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C
1η ξεκούραση: 20 λεπτά.
Τεμαχισμός: 90 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε φυτίλια και εμβαπτίζουμε πρώτα σε νερό* και μετά σε σουσάμι.
2η ξεκούραση: 30 λεπτά.
Τελική μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι τα φυτίλια και κλείνουμε καλά σε στρογγυλό σχήμα.
Θερμοκρασία στόφας: 32 °C
Υγρασία στόφας: 65%
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C
Χρόνος ψησίματος: 18 λεπτά.
* Στο νερό εμβάπτισης αν θέλουμε προσθέτουμε σταφιδίνη σε αναλογία 50%.
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C
1η ξεκούραση: 20 λεπτά.
Τεμαχισμός: 90 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε φυτίλια και εμβαπτίζουμε πρώτα σε νερό* και μετά σε σουσάμι.
2η ξεκούραση: 30 λεπτά.
Τελική μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι τα φυτίλια και κλείνουμε καλά σε στρογγυλό σχήμα.
Θερμοκρασία στόφας: 32 °C
Υγρασία στόφας: 65%
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C
Χρόνος ψησίματος: 18 λεπτά.
* Στο νερό εμβάπτισης αν θέλουμε προσθέτουμε σταφιδίνη σε αναλογία 50%.