Χρόνος ανάμειξης: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός του μπέικιν πάουντερ και του αλεύρου για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και αναμειγνύουμε για 2-3 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα μέχρι να απορροφηθεί καλά όλο το αλεύρι.
Βάρος/τεμάχιο: 30-40 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα και τοποθετούμε σε λαμαρίνα πιέζοντας ελαφρώς.
Θερμοκρασία ψησίματος: 180 °C
Χρόνος ψησίματος:20 λεπτά
Αφού κρυώσουν, προαιρετικά ραντίζουμε με ροδόνερο και εμβαπτίζουμε σε άχνη.
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός του μπέικιν πάουντερ και του αλεύρου για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και αναμειγνύουμε για 2-3 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα μέχρι να απορροφηθεί καλά όλο το αλεύρι.
Βάρος/τεμάχιο: 30-40 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα και τοποθετούμε σε λαμαρίνα πιέζοντας ελαφρώς.
Θερμοκρασία ψησίματος: 180 °C
Χρόνος ψησίματος:20 λεπτά
Αφού κρυώσουν, προαιρετικά ραντίζουμε με ροδόνερο και εμβαπτίζουμε σε άχνη.