
Υλικά
Αλεύρι deluxe ζαχαροπλαστικής: 1000 γρ.
'Αχνη Ζάχαρη: 185 γρ.
Μαλακή μαργαρίνη: 230 γρ.
Βούτυρο κατσικίσιο/αγελαδινό: 100 γρ.
Φυτικό μαγειρικό λίπος: 185 γρ.
Μπέικιν πάουντερ: 10 γρ.
Βανίλια: 2 γρ.
Αμύγδαλο: 200 γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ανάμειξης: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός του μπέικιν πάουντερ και του αλεύρου για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
2
Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και αναμειγνύουμε για 2-3 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα μέχρι να απορροφηθεί καλά όλο το αλεύρι.
3
Βάρος/τεμάχιο: 30-40 γρ.
4
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα και τοποθετούμε σε λαμαρίνα πιέζοντας ελαφρώς.
5
Θερμοκρασία ψησίματος: 180 °C
6
Χρόνος ψησίματος:20 λεπτά
7
Αφού κρυώσουν, προαιρετικά ραντίζουμε με ροδόνερο και εμβαπτίζουμε σε άχνη.
Ingredients
Υλικά
Αλεύρι deluxe ζαχαροπλαστικής: 1000 γρ.
'Αχνη Ζάχαρη: 185 γρ.
Μαλακή μαργαρίνη: 230 γρ.
Βούτυρο κατσικίσιο/αγελαδινό: 100 γρ.
Φυτικό μαγειρικό λίπος: 185 γρ.
Μπέικιν πάουντερ: 10 γρ.
Βανίλια: 2 γρ.
Αμύγδαλο: 200 γρ.