loader image

Κουραμπιέδες με αλεύρι deluxe ζαχαροπλαστικής

Αρχική   ›   Recipes   ›   Κουραμπιέδες με αλεύρι deluxe ζαχαροπλαστικής
Υλικά
 'Αχνη Ζάχαρη: 185 γρ.
 Μαλακή μαργαρίνη: 230 γρ.
 Βούτυρο κατσικίσιο/αγελαδινό: 100 γρ.
 Φυτικό μαγειρικό λίπος: 185 γρ.
 Μπέικιν πάουντερ: 10 γρ.
 Βανίλια: 2 γρ.
 Αμύγδαλο: 200 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ανάμειξης: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός του μπέικιν πάουντερ και του αλεύρου για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και αναμειγνύουμε για 2-3 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα μέχρι να απορροφηθεί καλά όλο το αλεύρι.

3

Βάρος/τεμάχιο: 30-40 γρ.

4

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα και τοποθετούμε σε λαμαρίνα πιέζοντας ελαφρώς.

5

Θερμοκρασία ψησίματος: 180 °C

6

Χρόνος ψησίματος:20 λεπτά

7

Αφού κρυώσουν, προαιρετικά ραντίζουμε με ροδόνερο και εμβαπτίζουμε σε άχνη.

Ingredients

Υλικά
 'Αχνη Ζάχαρη: 185 γρ.
 Μαλακή μαργαρίνη: 230 γρ.
 Βούτυρο κατσικίσιο/αγελαδινό: 100 γρ.
 Φυτικό μαγειρικό λίπος: 185 γρ.
 Μπέικιν πάουντερ: 10 γρ.
 Βανίλια: 2 γρ.
 Αμύγδαλο: 200 γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος ανάμειξης: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός του μπέικιν πάουντερ και του αλεύρου για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και αναμειγνύουμε για 2-3 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα μέχρι να απορροφηθεί καλά όλο το αλεύρι.

3

Βάρος/τεμάχιο: 30-40 γρ.

4

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα και τοποθετούμε σε λαμαρίνα πιέζοντας ελαφρώς.

5

Θερμοκρασία ψησίματος: 180 °C

6

Χρόνος ψησίματος:20 λεπτά

7

Αφού κρυώσουν, προαιρετικά ραντίζουμε με ροδόνερο και εμβαπτίζουμε σε άχνη.

Κουραμπιέδες με αλεύρι deluxe ζαχαροπλαστικής

Pin It on Pinterest