ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΟΛΙΚΗΣ
Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 7 λεπτά γρήγορα
Θερμοκρασία ζύμης 25℃
Πρώτη ξεκούραση 15 λεπτά
Βάρος/τεμάχιο 17 γρ.
Δεύτερη ξεκούραση 10 λεπτά
Μορφοποίηση κριτσίνι με σουσάμι
Θερμοκρασία στόφας 35℃
Υγρασία στόφας 70%,
Χρόνος στόφας 15 - 20 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220℃ με ατμό
Χρόνος ψησίματος 18 - 20 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 7 λεπτά γρήγορα
Θερμοκρασία ζύμης 25℃
Πρώτη ξεκούραση 15 λεπτά
Βάρος/τεμάχιο 17 γρ.
Δεύτερη ξεκούραση 10 λεπτά
Μορφοποίηση κριτσίνι με σουσάμι
Θερμοκρασία στόφας 35℃
Υγρασία στόφας 70%,
Χρόνος στόφας 15 - 20 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220℃ με ατμό
Χρόνος ψησίματος 18 - 20 λεπτά