loader image

Κρουτόν με Goldy Roll

Αρχική   ›   Recipes   ›   Κρουτόν με Goldy Roll
Υλικά
 Goldy Roll 1.000 γρ.
 Μαλακή Μαργαρίνη: 60 γρ.
 Μαγιά: 20 γρ.
 Νερό: 520 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1590 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 200 γρ. Bake rolls 500 gr για κρουτόν

5

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μπαγκέτα για bake rolls ή φρατζόλα σε φόρμα για κρουτόν

6

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

7

Υγρασία στόφας: 75%

8

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 18 λεπτά για bake rolls 40 για κρουτόν

11

Αφου κρυώσουν κόβουμε σε λεπτές φέτες για bake rolls και κύβους για κρουτόν και τοποθετούμε σε κατάλληλη λαμαρίνα.

12

Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη, πάπρικα ή άλλα μπαχαρικά τις αρεσκείας μας και ανακατεύουμε με το χέρι.

13

Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και φρυγανίζουμε στους 120-130°C μέχρι να στεγνώσουν

Ingredients

Υλικά
 Goldy Roll 1.000 γρ.
 Μαλακή Μαργαρίνη: 60 γρ.
 Μαγιά: 20 γρ.
 Νερό: 520 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1590 γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 200 γρ. Bake rolls 500 gr για κρουτόν

5

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μπαγκέτα για bake rolls ή φρατζόλα σε φόρμα για κρουτόν

6

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

7

Υγρασία στόφας: 75%

8

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 18 λεπτά για bake rolls 40 για κρουτόν

11

Αφου κρυώσουν κόβουμε σε λεπτές φέτες για bake rolls και κύβους για κρουτόν και τοποθετούμε σε κατάλληλη λαμαρίνα.

12

Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη, πάπρικα ή άλλα μπαχαρικά τις αρεσκείας μας και ανακατεύουμε με το χέρι.

13

Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και φρυγανίζουμε στους 120-130°C μέχρι να στεγνώσουν

Κρουτόν με Goldy Roll

Pin It on Pinterest