
Υλικά
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής: 1000 γρ.
Ζάχαρη: 170 γρ.
Ιμβερτοζάχαρο: 150 γρ.
Σταφιδίνη: 220 γρ.
Νερό: 230 γρ.
Κανέλα: 6 γρ.
Γαρύφαλλο: 1.2 γρ.
Σόδα: 12 γρ.
Αμμωνία: 1 γρ.
Ηλιέλαιο: 180 γρ.
Βανίλια: 1 γρ.
Εκτέλεση για το κουλούρι
1
Χρόνος ανάμειξης: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός των διογκωτικών και του αλεύρου για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα.
2
Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και τα διογκωτικά και αναμειγνύουμε για 2-3 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα μέχρι να απορροφηθεί όλο το αλεύρι.
3
Βάρος/τεμάχιο: 30-40 γρ.
4
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρόγγυλα κουλουράκια και τοποθετούμε σε λαμαρίνα.
5
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C
6
Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά
7
* Εάν θέλουμε να είναι μαλακά, πριν το φούρνο σκεπάζουμε την λαμαρίνα με μια ακόμα λαμαρίνα ανάποδα
Ingredients
Υλικά
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής: 1000 γρ.
Ζάχαρη: 170 γρ.
Ιμβερτοζάχαρο: 150 γρ.
Σταφιδίνη: 220 γρ.
Νερό: 230 γρ.
Κανέλα: 6 γρ.
Γαρύφαλλο: 1.2 γρ.
Σόδα: 12 γρ.
Αμμωνία: 1 γρ.
Ηλιέλαιο: 180 γρ.
Βανίλια: 1 γρ.