loader image

Μουστοκούλουρα με αλεύρι ζαχαροπλαστικής

Αρχική   ›   Recipes   ›   Μουστοκούλουρα με αλεύρι ζαχαροπλαστικής
Υλικά
 Ζάχαρη: 170 γρ.
 Ιμβερτοζάχαρο: 150 γρ.
 Σταφιδίνη: 220 γρ.
 Νερό: 230 γρ.
 Κανέλα: 6 γρ.
 Γαρύφαλλο: 1.2 γρ.
 Σόδα: 12 γρ.
 Αμμωνία: 1 γρ.
 Ηλιέλαιο: 180 γρ.
 Βανίλια: 1 γρ.
Εκτέλεση για το κουλούρι
1

Χρόνος ανάμειξης: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός των διογκωτικών και του αλεύρου για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα.

2

Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και τα διογκωτικά και αναμειγνύουμε για 2-3 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα μέχρι να απορροφηθεί όλο το αλεύρι.

3

Βάρος/τεμάχιο: 30-40 γρ.

4

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρόγγυλα κουλουράκια και τοποθετούμε σε λαμαρίνα.

5

Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C

6

Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά

7

* Εάν θέλουμε να είναι μαλακά, πριν το φούρνο σκεπάζουμε την λαμαρίνα με μια ακόμα λαμαρίνα ανάποδα

Ingredients

Υλικά
 Ζάχαρη: 170 γρ.
 Ιμβερτοζάχαρο: 150 γρ.
 Σταφιδίνη: 220 γρ.
 Νερό: 230 γρ.
 Κανέλα: 6 γρ.
 Γαρύφαλλο: 1.2 γρ.
 Σόδα: 12 γρ.
 Αμμωνία: 1 γρ.
 Ηλιέλαιο: 180 γρ.
 Βανίλια: 1 γρ.
Μουστοκούλουρα με αλεύρι ζαχαροπλαστικής

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.