loader image

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΘΡΑΚΗΣ

Αρχική   ›   Recipes   ›   ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΘΡΑΚΗΣ
AuthoradminCategory

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΘΡΑΚΗΣ

Υλικά:
  Προζύμι Phil Germe , 200 γρ. (προαιρετικά)
 Αλάτι: 180 γρ.
 Μαγιά: 200 γρ.
 Νερό: 6700 - 7000 γρ.
 Ελαιόλαδο: 200 γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 9 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης 27℃

3

Ξεκούραση ζύμης για 30 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 γρ.

5

Μορφοποίηση καρβέλι ή φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 32℃

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος 220°C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
  Προζύμι Phil Germe , 200 γρ. (προαιρετικά)
 Αλάτι: 180 γρ.
 Μαγιά: 200 γρ.
 Νερό: 6700 - 7000 γρ.
 Ελαιόλαδο: 200 γρ.

Directions

Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 9 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης 27℃

3

Ξεκούραση ζύμης για 30 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 γρ.

5

Μορφοποίηση καρβέλι ή φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 32℃

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος 220°C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΘΡΑΚΗΣ

Pin It on Pinterest