ΡΕΒΑΝΙ
Αναμιγνύουμε τα ασπράδια μαζί με το αλάτι και τη μισή ζάχαρη. Οι κρόκοι αναμιγνύονται με την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να γίνει πολύ καλή ομογενοποίηση και διόγκωση τους. Στο τέλος προστίθενται το αλεύρι και το σιμιγδάλι μαζί με τα αρωματικά.
Τοποθετούμε τη ζύμη σε βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνουμε στους 180°C για 35-45 λεπτά.
Θερμαίνουμε τη ζάχαρη με το νερό. Μόλις έρθει σε σημείο βρασμού, απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Μετά το ψήσιμο ρίχνουμε το σιρόπι ενώ είναι και τα δύο ζεστά.
Ingredients
Directions
Αναμιγνύουμε τα ασπράδια μαζί με το αλάτι και τη μισή ζάχαρη. Οι κρόκοι αναμιγνύονται με την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να γίνει πολύ καλή ομογενοποίηση και διόγκωση τους. Στο τέλος προστίθενται το αλεύρι και το σιμιγδάλι μαζί με τα αρωματικά.
Τοποθετούμε τη ζύμη σε βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνουμε στους 180°C για 35-45 λεπτά.
Θερμαίνουμε τη ζάχαρη με το νερό. Μόλις έρθει σε σημείο βρασμού, απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Μετά το ψήσιμο ρίχνουμε το σιρόπι ενώ είναι και τα δύο ζεστά.