ΣΜΥΡΝΕΪΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ
Αναμιγνύουμε τα λιπαρά και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν
Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά , συνεχίζοντας την ανάδευση με το φτερό
Μετά την προσθήκη του αλεύρου δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά ανάδευσης.
Μορφοποιούμε σε σχήμα σμυρνεϊκου και κάνουμε επάλειψη με αυγό
Ψήνουμε στους 190-200 °C για 12-14 λεπτά
Ingredients
Directions
Αναμιγνύουμε τα λιπαρά και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν
Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά , συνεχίζοντας την ανάδευση με το φτερό
Μετά την προσθήκη του αλεύρου δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά ανάδευσης.
Μορφοποιούμε σε σχήμα σμυρνεϊκου και κάνουμε επάλειψη με αυγό
Ψήνουμε στους 190-200 °C για 12-14 λεπτά