Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης: 30°C
Πρώτη Ξεκούραση: 15 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ. (2 τεμ)
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε φυτίλι και πλάθουμε σε τσουρέκι
Θερμοκρασία στόφας: 37°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 60-70 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 160-170 °C με ανοιχτά τάμπερ
Χρόνος Ψησίματος: 38-40 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης: 30°C
Πρώτη Ξεκούραση: 15 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ. (2 τεμ)
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε φυτίλι και πλάθουμε σε τσουρέκι
Θερμοκρασία στόφας: 37°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 60-70 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 160-170 °C με ανοιχτά τάμπερ
Χρόνος Ψησίματος: 38-40 λεπτά αναλόγως του βάρους