loader image

Βασιλόπιτα με Goldy Cake Vanilla και Top Cream Caramel

Αρχική   ›   Recipes   ›   Βασιλόπιτα με Goldy Cake Vanilla και Top Cream Caramel
Υλικά
 Goldy Cake Vanilla: 1000 γρ.
 Top Cream Caramel: 250 γρ.
 Αυγά: 450 γρ.
 Ηλιέλαιο: 380 γρ.
 Βούτυρο: 100 γρ.
 Νερό: 100 γρ.
 Χυμός πορτοκαλιού: 200 γρ.
 Κονιάκ: 30 γρ.
 Κανέλα: 4 γρ.
 Καρύδι: 150 γρ.
 Σταγόνες σοκολάτας: 100 γρ.
 Ξύσμα από 2 από πορτοκάλια
 Σύνολο: 2.764 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη.

2

Βάρος/τεμάχιο: 1000-1100 γρ.

3

Θερμοκρασία ψησίματος: 150-160 °C

4

Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά.

Ingredients

Υλικά
 Goldy Cake Vanilla: 1000 γρ.
 Top Cream Caramel: 250 γρ.
 Αυγά: 450 γρ.
 Ηλιέλαιο: 380 γρ.
 Βούτυρο: 100 γρ.
 Νερό: 100 γρ.
 Χυμός πορτοκαλιού: 200 γρ.
 Κονιάκ: 30 γρ.
 Κανέλα: 4 γρ.
 Καρύδι: 150 γρ.
 Σταγόνες σοκολάτας: 100 γρ.
 Ξύσμα από 2 από πορτοκάλια
 Σύνολο: 2.764 γρ.
Βασιλόπιτα με Goldy Cake Vanilla και Top Cream Caramel

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.