Βασιλόπιτα με Goldy Cake Vanilla

Υλικά Βασιλόπιτας
Goldy Vanilla Cake 1.000 γρ.
Αυγό 450 γρ.
Βούτυρο 100 γρ.
Ηλιέλαιο 300 γρ.
Νερό 150 γρ.
Κανέλα 2 γρ.
Μοσχοκάρυδο 2 γρ.
Σύνολο 2004 γρ.
Προαιρετικά
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
150 γρ σπασμένο αμύγδαλο ή φουντούκι
Εκτέλεση
1
Χρόνος ανάμειξης 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη
2
Βάρος/Τεμάχιο 1000-1100 γρ
3
Θερμοκρασία Ψησίματος 150-160°C
4
Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά
Ingredients
Υλικά Βασιλόπιτας
Goldy Vanilla Cake 1.000 γρ.
Αυγό 450 γρ.
Βούτυρο 100 γρ.
Ηλιέλαιο 300 γρ.
Νερό 150 γρ.
Κανέλα 2 γρ.
Μοσχοκάρυδο 2 γρ.
Σύνολο 2004 γρ.
Προαιρετικά
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
150 γρ σπασμένο αμύγδαλο ή φουντούκι