Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της προ-ζύμης για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και βάζουμε στη στόφα μέχρι να διπλασιάσει τον όγκο της.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε την κυρίως ζύμη.
Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 10 λεπτά περίπου στη γρήγορη.
Θερμοκρασία ζύμης: 30°C
Πρώτη ξεκούραση: 20 λεπτά
Βάρος/τεμάχιο: 600-700 γρ.
Δεύτερη ξεκούραση: 30 λεπτά
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μορφή πίτας.
Θερμοκρασία στόφας: 37°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 160°C αφού πρώτα γίνει επάλειψη με αυγό και αμύγδαλο φιλέ.
Χρόνος ψησίματος: 45-50 λεπτά αναλόγως του βάρους.
* Μπορούμε να γράψουμε πάνω στη βασιλόπιτα είτε πριν μπει στο φούρνο είτε μετά.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της προ-ζύμης για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και βάζουμε στη στόφα μέχρι να διπλασιάσει τον όγκο της.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε την κυρίως ζύμη.
Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 10 λεπτά περίπου στη γρήγορη.
Θερμοκρασία ζύμης: 30°C
Πρώτη ξεκούραση: 20 λεπτά
Βάρος/τεμάχιο: 600-700 γρ.
Δεύτερη ξεκούραση: 30 λεπτά
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μορφή πίτας.
Θερμοκρασία στόφας: 37°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 160°C αφού πρώτα γίνει επάλειψη με αυγό και αμύγδαλο φιλέ.
Χρόνος ψησίματος: 45-50 λεπτά αναλόγως του βάρους.
* Μπορούμε να γράψουμε πάνω στη βασιλόπιτα είτε πριν μπει στο φούρνο είτε μετά.