ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ

Υλικά:
Σιμιγδάλι ψιλό, 190γρ.
Γάλα νωπό 1.100 γρ.
Βούτυρο 82% 20 γρ.
Τυρί φέτα 800 - 1000 γρ.
Τυρί ανθότυρο 800 - 1000 γρ.
Πιπέρι μαύρο 1 γρ.
Εκτέλεση:
1
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός του σιμιγδαλιού, των αρωματικών υλών και των τυριών. Τη στιγμή του βρασμού ρίχνουμε το σιμιγδάλι σιγά-σιγά και αναδεύουμε μέχρι το μείγμα να πήξει.
2
Σταματάμε τη θέρμανση και αναδεύοντας ρίχνουμε τις αρωματικές ύλες. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει πολύ καλά και αναμιγνύουμε με τα τυριά
Ingredients
Υλικά:
Σιμιγδάλι ψιλό, 190γρ.
Γάλα νωπό 1.100 γρ.
Βούτυρο 82% 20 γρ.
Τυρί φέτα 800 - 1000 γρ.
Τυρί ανθότυρο 800 - 1000 γρ.
Πιπέρι μαύρο 1 γρ.