loader image

Κουραμπιέδες με αλεύρι deluxe ζαχαροπλαστικής

Αρχική   ›   Recipes   ›   Κουραμπιέδες με αλεύρι deluxe ζαχαροπλαστικής
Υλικά
 'Αχνη Ζάχαρη: 185 γρ.
 Μαλακή μαργαρίνη: 230 γρ.
 Βούτυρο κατσικίσιο/αγελαδινό: 100 γρ.
 Φυτικό μαγειρικό λίπος: 185 γρ.
 Μπέικιν πάουντερ: 10 γρ.
 Βανίλια: 2 γρ.
 Αμύγδαλο: 200 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ανάμειξης: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός του μπέικιν πάουντερ και του αλεύρου για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και αναμειγνύουμε για 2-3 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα μέχρι να απορροφηθεί καλά όλο το αλεύρι.

3

Βάρος/τεμάχιο: 30-40 γρ.

4

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα και τοποθετούμε σε λαμαρίνα πιέζοντας ελαφρώς.

5

Θερμοκρασία ψησίματος: 180 °C

6

Χρόνος ψησίματος:20 λεπτά

7

Αφού κρυώσουν, προαιρετικά ραντίζουμε με ροδόνερο και εμβαπτίζουμε σε άχνη.

Ingredients

Υλικά
 'Αχνη Ζάχαρη: 185 γρ.
 Μαλακή μαργαρίνη: 230 γρ.
 Βούτυρο κατσικίσιο/αγελαδινό: 100 γρ.
 Φυτικό μαγειρικό λίπος: 185 γρ.
 Μπέικιν πάουντερ: 10 γρ.
 Βανίλια: 2 γρ.
 Αμύγδαλο: 200 γρ.
Κουραμπιέδες με αλεύρι deluxe ζαχαροπλαστικής

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.