Υλικά
Αλεύρι deluxe super extra: 1000 γρ.
Αυγά: 500 γρ.
Χυμός πορτοκαλιού: 100 γρ.
Αλάτι: 2 γρ.
Νερό: 200 γρ.
Βανίλια: 2 γρ.
Ζάχαρη: 20 γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος : 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.
2
Ξεκούραση: 30 λεπτά
3
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε φύλλο πάχους 1-2 χιλιοστά, χωρίζουμε σε λωρίδες και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 15 λεπτά.
4
Τηγανίζουμε: σε λάδι στους 180 °C βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
5
*Σιροπιάζουμε σε κρύο σιρόπι και στραγγίζουμε σε σχάρα. Τοποθετούμε τις δίπλες σε ταψί και πασπαλίζουμε με κανέλα, τριμμένο καρύδι και καβουρδισμένο σουσάμι.
Ingredients
Υλικά
Αλεύρι deluxe super extra: 1000 γρ.
Αυγά: 500 γρ.
Χυμός πορτοκαλιού: 100 γρ.
Αλάτι: 2 γρ.
Νερό: 200 γρ.
Βανίλια: 2 γρ.
Ζάχαρη: 20 γρ.