Υλικά
Goldy multigrain: 1.000 γρ.
Deluxe Super Extra: 4.000 γρ.
Βύνη Κριθαριού (μαύρη): 25 γρ.
Αλάτι: 80 γρ.
Ζάχαρη: 200 γρ.
Γάλα σκόνη: 100 γρ.
Μαγιά: 200 γρ.
Βούτυρο/μαλακή μαργαρίνη: 200 γρ.
Νερό: 2.700 γρ.
Σύνολο: 8.505 γρ.
*Για το λαμινάρισμα Βούτυρο/μαργαρίνη κρουασάν 35%
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 22 °C
3
Ξεκούραση: 30 λεπτά στο ψυγείο.
4
Μορφοποίηση: Λαμινάρουμε στην σφολιατομηχανή τρία μονά περάσματα με ενδιάμεση ξεκούραση 20 λεπτών. Το τελικό άνοιγμα γίνται σε πάχος 3mm. Κόβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας. Για ντεκόρ χρησιμοποιούμε μίγμα σπότων Topping mix.
5
Θερμοκρασία στόφας: 30 °C
6
Υγρασία στόφας: 75%
7
Χρόνος στόφας: 90 λεπτά.
8
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C σε προθερμασμένο φούρνο.
9
Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.
Ingredients
Υλικά
Goldy multigrain: 1.000 γρ.
Deluxe Super Extra: 4.000 γρ.
Βύνη Κριθαριού (μαύρη): 25 γρ.
Αλάτι: 80 γρ.
Ζάχαρη: 200 γρ.
Γάλα σκόνη: 100 γρ.
Μαγιά: 200 γρ.
Βούτυρο/μαλακή μαργαρίνη: 200 γρ.
Νερό: 2.700 γρ.
Σύνολο: 8.505 γρ.
*Για το λαμινάρισμα Βούτυρο/μαργαρίνη κρουασάν 35%