
Χρόνος Ανάμειξης: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τις ελιές και ανακατεύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση: 60 λεπτά.
Τεμαχισμός: Τεμαχίζουμε με σπάτουλα σε βάρος 120 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε ελαφρά σε παραλληλόγραμο σχήμα.
Θερμοκρασία Στόφας: 35° C
Θερμοκρασία ψησίματος: 190 °C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά.
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C σε προθερμασμένο φούρνο.
Χρόνος ψησίματος: 18 λεπτά.
Ingredients
Directions
Χρόνος Ανάμειξης: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τις ελιές και ανακατεύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση: 60 λεπτά.
Τεμαχισμός: Τεμαχίζουμε με σπάτουλα σε βάρος 120 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε ελαφρά σε παραλληλόγραμο σχήμα.
Θερμοκρασία Στόφας: 35° C
Θερμοκρασία ψησίματος: 190 °C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά.
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C σε προθερμασμένο φούρνο.
Χρόνος ψησίματος: 18 λεπτά.