Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 1300γρ.
Μορφοποίηση: Τοποθετούμε σε λαμαρίνα 42Χ28
Αργή ωρίμανση: Αφού τη σκεπάσουμε τοποθετούμε στο ψυγείο σε θερμοκρασία 5°C για 12-24 ώρες. Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν τον φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Κάνουμε επάλειψη με μίγμα νερού- ελαιολάδου-BBQ sauce s και λίγο αλάτι και πιέζουμε με τα δάχτυλα. Ντεκοράρουμε με χοντρό αλάτι, δεντρολίβανο, cherry ντομάτα, φρέσκο πιπέρι. Αν θέλουμε να προσθέσουμε τυρί ή μπείκον το κάνουμε προς το τέλος του ψησίματος.
Θερμοκρασία Ψησίματος: 230 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 25-30 λεπτά
Η αργή ωρίμανση έχει καλύτερα αποτελέσματα με προζύμι αντίγια μαγιά. Αν έχετε προζύμι ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε.
Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά. Το ελαιόλαδο στο τέλος
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 1300γρ.
Μορφοποίηση: Τοποθετούμε σε λαμαρίνα 42Χ28
Αργή ωρίμανση: Αφού τη σκεπάσουμε τοποθετούμε στο ψυγείο σε θερμοκρασία 5°C για 12-24 ώρες. Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν τον φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Κάνουμε επάλειψη με μίγμα νερού- ελαιολάδου-BBQ sauce s και λίγο αλάτι και πιέζουμε με τα δάχτυλα. Ντεκοράρουμε με χοντρό αλάτι, δεντρολίβανο, cherry ντομάτα, φρέσκο πιπέρι. Αν θέλουμε να προσθέσουμε τυρί ή μπείκον το κάνουμε προς το τέλος του ψησίματος.
Θερμοκρασία Ψησίματος: 230 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 25-30 λεπτά
Η αργή ωρίμανση έχει καλύτερα αποτελέσματα με προζύμι αντίγια μαγιά. Αν έχετε προζύμι ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε.
Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά. Το ελαιόλαδο στο τέλος