Υλικά
Goldy Τσουρέκι: 1.000 γρ.
Μαγιά τσουρεκιού: 70 γρ.
Νερό: 330 γρ.
Σταφίδα: 120 γρ.
Βερίκοκο αποξηραμένο: 120 γρ.
Δαμάσκηνο αποξηραμένο: 120 γρ.
Αμύγδαλο: 50 γρ.
Σύνολο: 1.810 γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 10 στη δεύτερη. Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τα φρούτα κομμένα και το αμύγδαλο και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
3
Ξεκούραση: 20 λεπτά.
4
Τεμαχισμός: 100 γρ.
5
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα.
6
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
7
Υγρασία στόφας: 75%
8
Χρόνος στόφας: 50 λεπτά.
9
Θερμοκρασία ψησίματος: 160 °C αφού πρώτα γίνει επάλειψη με αυγό και αμύγδαλο φιλέ.
10
Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.
Ingredients
Υλικά
Goldy Τσουρέκι: 1.000 γρ.
Μαγιά τσουρεκιού: 70 γρ.
Νερό: 330 γρ.
Σταφίδα: 120 γρ.
Βερίκοκο αποξηραμένο: 120 γρ.
Δαμάσκηνο αποξηραμένο: 120 γρ.
Αμύγδαλο: 50 γρ.
Σύνολο: 1.810 γρ.