Υλικά
Αλεύρι Deluxe Oscar: 1.000 γρ.
Αλάτι: 20 γρ.
Βούτυρο: 40 γρ.
Μέλι: 40 γρ.
Κανέλα: 3 γρ.
Γάλα: 100 γρ.
Νερό: 550 γρ.
Μαγιά: 30 γρ.
Σταφίδα: 100 γρ.
Δαμάσκηνα αποξηραμένα: 100 γρ.
Σύκα αποξηραμένα: 100 γρ.
Αμύγδαλο ψημένο: 100 γρ.
Σύνολο: 2.183 γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: Προσθέτω όλα τα υλικά εκτός των φρούτων και των ξηρών καρπών και ζυμώνω 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά περίπου στη δεύτερη ταχύτητα. Αφού τελειώσει το ζύμωμα προσθέτω τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς και αναμιγνύω στην πρώτη ταχύτητα για 2-3 λεπτά.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 27°C
3
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: 500 γρ. και πλάθουμε στρογγυλά.
5
Δεύτερη ξεκούραση: 20 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε φρατζόλα.
7
Θερμοκρασία στόφας: 37°C
8
Υγρασία στόφας: 75%
9
Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά
10
Θερμοκρασία ψησίματος: 200°C
11
Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά
12
Ντεκόρ: Μόλις βγουν από το φούρνο κάνουμε επάλειψη με μαρμελάδα βερίκοκο.
Ingredients
Υλικά
Αλεύρι Deluxe Oscar: 1.000 γρ.
Αλάτι: 20 γρ.
Βούτυρο: 40 γρ.
Μέλι: 40 γρ.
Κανέλα: 3 γρ.
Γάλα: 100 γρ.
Νερό: 550 γρ.
Μαγιά: 30 γρ.
Σταφίδα: 100 γρ.
Δαμάσκηνα αποξηραμένα: 100 γρ.
Σύκα αποξηραμένα: 100 γρ.
Αμύγδαλο ψημένο: 100 γρ.
Σύνολο: 2.183 γρ.