
Υλικά
Μαγιά*: 20γρ.
Μαύρη μπύρα: 330γρ.
Νερό: 420γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1770γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
2
Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C
3
Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά με ενδιάμεσο δίπλωμα
4
Βάρος/Τεμάχιο: 600γρ.
5
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε οβάλ σχήμα και τοποθετούμε σε αλευρωμένο καλαθάκι
7
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
8
Υγρασία στόφας: 70%
9
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
10
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220 °C με ατμό**
11
Χρόνος Ψησίματος: 50 λεπτά**
12
* Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά.
13
**Πριν το φούρνισμα τουμπάρουμε σε αλευρωμένο τελλάρο.
14
***Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ.
Ingredients
Υλικά
Μαγιά*: 20γρ.
Μαύρη μπύρα: 330γρ.
Νερό: 420γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1770γρ.