Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C
Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά με ενδιάμεσο δίπλωμα
Βάρος/Τεμάχιο: 600γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε οβάλ σχήμα και τοποθετούμε σε αλευρωμένο καλαθάκι
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220 °C με ατμό**
Χρόνος Ψησίματος: 50 λεπτά**
* Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά.
**Πριν το φούρνισμα τουμπάρουμε σε αλευρωμένο τελλάρο.
***Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ.
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C
Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά με ενδιάμεσο δίπλωμα
Βάρος/Τεμάχιο: 600γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε οβάλ σχήμα και τοποθετούμε σε αλευρωμένο καλαθάκι
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220 °C με ατμό**
Χρόνος Ψησίματος: 50 λεπτά**
* Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά.
**Πριν το φούρνισμα τουμπάρουμε σε αλευρωμένο τελλάρο.
***Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ.