loader image

Γερμανικό χωριάτικο με μπύρα

Αρχική   ›   Recipes   ›   Γερμανικό χωριάτικο με μπύρα
AuthoradminCategory
Υλικά
 Μαγιά*: 20γρ.
 Μαύρη μπύρα: 330γρ.
 Νερό: 420γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1770γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά με ενδιάμεσο δίπλωμα

4

Βάρος/Τεμάχιο: 600γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε οβάλ σχήμα και τοποθετούμε σε αλευρωμένο καλαθάκι

7

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

8

Υγρασία στόφας: 70%

9

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220 °C με ατμό**

11

Χρόνος Ψησίματος: 50 λεπτά**

12

* Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά.

13

**Πριν το φούρνισμα τουμπάρουμε σε αλευρωμένο τελλάρο.

14

***Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ.

Ingredients

Υλικά
 Μαγιά*: 20γρ.
 Μαύρη μπύρα: 330γρ.
 Νερό: 420γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1770γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά με ενδιάμεσο δίπλωμα

4

Βάρος/Τεμάχιο: 600γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε οβάλ σχήμα και τοποθετούμε σε αλευρωμένο καλαθάκι

7

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

8

Υγρασία στόφας: 70%

9

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220 °C με ατμό**

11

Χρόνος Ψησίματος: 50 λεπτά**

12

* Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά.

13

**Πριν το φούρνισμα τουμπάρουμε σε αλευρωμένο τελλάρο.

14

***Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ.

Γερμανικό χωριάτικο με μπύρα

Pin It on Pinterest