Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Πρώτη ξεκούραση: 15 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 80 γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 30 λεπτά αφού πρώτα πλάσουμε σε φυτίλι και στολίσουμε με σουσάμι
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι και πλάθουμε κουλούρι Θεσσαλονίκης
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C χωρίς ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 15 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Πρώτη ξεκούραση: 15 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 80 γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 30 λεπτά αφού πρώτα πλάσουμε σε φυτίλι και στολίσουμε με σουσάμι
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι και πλάθουμε κουλούρι Θεσσαλονίκης
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C χωρίς ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 15 λεπτά