ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΕΛΙΑΣ
Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης 24 ℃
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός σε βάρος 18-20 γρ
Μορφοποίηση σε κριτσίνι
Θερμοκρασία ψησίματος 200℃
Χρόνος ψησίματος 20-25 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης 24 ℃
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός σε βάρος 18-20 γρ
Μορφοποίηση σε κριτσίνι
Θερμοκρασία ψησίματος 200℃
Χρόνος ψησίματος 20-25 λεπτά