ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΕΛΙΑΣ
Υλικά:
Αλεύρι Τύπου 70% απαλό, 10.000γρ.
Ζάχαρη 400 γρ.
Ηλιέλαιο 3.000 γρ.
Κρασί 1.500: γρ.
Νερό 1.300 γρ.
Ρίγανη 20 γρ.
Μπέικιν πάουντερ 150 γρ.
Σόδα 40 γρ.
Ελιές ροδέλες 2.000 γρ. (προστίθενται στο τέλος του ζυμώματος)
Εκτέλεση:
1
Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
2
Θερμοκρασία ζύμης 24 ℃
3
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
4
Τεμαχισμός σε βάρος 18-20 γρ
5
Μορφοποίηση σε κριτσίνι
6
Θερμοκρασία ψησίματος 200℃
7
Χρόνος ψησίματος 20-25 λεπτά
Ingredients
Υλικά:
Αλεύρι Τύπου 70% απαλό, 10.000γρ.
Ζάχαρη 400 γρ.
Ηλιέλαιο 3.000 γρ.
Κρασί 1.500: γρ.
Νερό 1.300 γρ.
Ρίγανη 20 γρ.
Μπέικιν πάουντερ 150 γρ.
Σόδα 40 γρ.
Ελιές ροδέλες 2.000 γρ. (προστίθενται στο τέλος του ζυμώματος)