ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης 22 ℃
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός 18-20 γρ.
Μορφοποίηση σε κριτσίνι
Θερμοκρασία ψησίματος 200℃
Χρόνος ψησίματος 20-25 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης 22 ℃
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός 18-20 γρ.
Μορφοποίηση σε κριτσίνι
Θερμοκρασία ψησίματος 200℃
Χρόνος ψησίματος 20-25 λεπτά