loader image

ΠΑΞΙΜΑΔΙ

Αρχική   ›   Recipes   ›   ΠΑΞΙΜΑΔΙ

ΠΑΞΙΜΑΔΙ

Υλικά:
 Αλάτι: 150 γρ.
 Μαγιά: 100 γρ.
 Νερό: 7000 - 7200 γρ.
 Ελαιόλαδο: 700 γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 9 λεπτά αργά - 2 περίπου γρήγορα

2

Θερμοκρασία ζύμης 27℃

3

Ξεκούραση ζύμης για 30 λεπτά

4

Βάρος 1000 – 1.200 γρ

5

Μορφοποίηση: μεγάλη φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 32℃

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χάραγμα με σπάτουλα σε φέτες

9

Θερμοκρασία 1ου ψησίματος 220℃

10

Αφού κρυώσουν χωρίζουμε τις φέτες και ψήνουμε στους 120-13°C για 60-90 λεπτά μέχρι να στεγνώσουν

Ingredients

Υλικά:
 Αλάτι: 150 γρ.
 Μαγιά: 100 γρ.
 Νερό: 7000 - 7200 γρ.
 Ελαιόλαδο: 700 γρ.

Directions

Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 9 λεπτά αργά - 2 περίπου γρήγορα

2

Θερμοκρασία ζύμης 27℃

3

Ξεκούραση ζύμης για 30 λεπτά

4

Βάρος 1000 – 1.200 γρ

5

Μορφοποίηση: μεγάλη φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 32℃

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χάραγμα με σπάτουλα σε φέτες

9

Θερμοκρασία 1ου ψησίματος 220℃

10

Αφού κρυώσουν χωρίζουμε τις φέτες και ψήνουμε στους 120-13°C για 60-90 λεπτά μέχρι να στεγνώσουν

ΠΑΞΙΜΑΔΙ

Pin It on Pinterest