ΠΑΞΙΜΑΔΙ
Χρόνος ανάμειξης 9 λεπτά αργά - 2 περίπου γρήγορα
Θερμοκρασία ζύμης 27℃
Ξεκούραση ζύμης για 30 λεπτά
Βάρος 1000 – 1.200 γρ
Μορφοποίηση: μεγάλη φρατζόλα
Θερμοκρασία στόφας 32℃
Υγρασία στόφας 75%
Χάραγμα με σπάτουλα σε φέτες
Θερμοκρασία 1ου ψησίματος 220℃
Αφού κρυώσουν χωρίζουμε τις φέτες και ψήνουμε στους 120-13°C για 60-90 λεπτά μέχρι να στεγνώσουν
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης 9 λεπτά αργά - 2 περίπου γρήγορα
Θερμοκρασία ζύμης 27℃
Ξεκούραση ζύμης για 30 λεπτά
Βάρος 1000 – 1.200 γρ
Μορφοποίηση: μεγάλη φρατζόλα
Θερμοκρασία στόφας 32℃
Υγρασία στόφας 75%
Χάραγμα με σπάτουλα σε φέτες
Θερμοκρασία 1ου ψησίματος 220℃
Αφού κρυώσουν χωρίζουμε τις φέτες και ψήνουμε στους 120-13°C για 60-90 λεπτά μέχρι να στεγνώσουν