
Υλικά
Αλεύρι Φαρίνα: 500 γρ.
Κρασί: 170 γρ.
Ηλιέλαιο: 150 γρ.
Μαργαρίνη: 50 γρ.
Ζάχαρη: 30 γρ.
Αλάτι: 10 γρ.
Μοσχοκάρυδο: 1 γρ.
Σύνολο: 911 γρ.
Εκτέλεση
1
Εκτέλεση: Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί.
2
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 10 λεπτά.
3
Κόβουμε τη ζύμη σε μικρά κομμάτια των 30–50 γραμμαρίων και τα πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα.
4
Τέλος τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 20 λεπτά.
5
Αν θέλετε να κάνετε και άλλες παραλλαγές στα αλμυρά κουλουράκια από διάφορες μεσογειακές γεύσεις, μπορείτε πολύ απλά να προσθέσετε στην παραπάνω συνταγή 50–100γρ είτε από ψιλοκομμένη ελιά, είτε από τριμμένο καρότο είτε από σπανάκι.
Ingredients
Υλικά
Αλεύρι Φαρίνα: 500 γρ.
Κρασί: 170 γρ.
Ηλιέλαιο: 150 γρ.
Μαργαρίνη: 50 γρ.
Ζάχαρη: 30 γρ.
Αλάτι: 10 γρ.
Μοσχοκάρυδο: 1 γρ.
Σύνολο: 911 γρ.