loader image

Τουλουμπάκια με αλεύρι deluxe super extra

Αρχική   ›   Recipes   ›   Τουλουμπάκια με αλεύρι deluxe super extra
Υλικά
 Ηλιέλαιο: 100 γρ.
 Αυγά: 720 γρ.
 Ζάχαρη: 50 γρ.
 Βανίλια: 4 γρ.
Σιρόπι για τουλουμπάκια
 Νερό: 1200 γρ.
 Ζάχαρη: 2000 γρ.
 Γλυκόζη: 400 γρ.
 Μέλι: 100 γρ.
Εκτέλεση
1

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε υπό ανάδευση το βούτυρο με νερό και ζάχαρη.

2

Στη συνέχεια ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι υπό ανάδευση μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από την κατσαρόλα.

3

Αφού η ζύμη κρυώσει, τη μεταφέρουμε στο μίξερ, προσθέτουμε τα αυγά και την ομογενοποιούμε.

4

Τοποθετούμε τη ζύμη στη μηχανή για τουλουμπάκια και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.

5

Σιροπιάζουμε αμέσως σε κρύο σιρόπι.

6

Θερμαίνουμε σε κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη.

7

Όταν αρχίζει να κοχλάζει αφήνουμε για 5 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

8

Στο τέλος προσθέτουμε το μέλι.

Ingredients

Υλικά
 Ηλιέλαιο: 100 γρ.
 Αυγά: 720 γρ.
 Ζάχαρη: 50 γρ.
 Βανίλια: 4 γρ.
Σιρόπι για τουλουμπάκια
 Νερό: 1200 γρ.
 Ζάχαρη: 2000 γρ.
 Γλυκόζη: 400 γρ.
 Μέλι: 100 γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε υπό ανάδευση το βούτυρο με νερό και ζάχαρη.

2

Στη συνέχεια ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι υπό ανάδευση μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από την κατσαρόλα.

3

Αφού η ζύμη κρυώσει, τη μεταφέρουμε στο μίξερ, προσθέτουμε τα αυγά και την ομογενοποιούμε.

4

Τοποθετούμε τη ζύμη στη μηχανή για τουλουμπάκια και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.

5

Σιροπιάζουμε αμέσως σε κρύο σιρόπι.

6

Θερμαίνουμε σε κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη.

7

Όταν αρχίζει να κοχλάζει αφήνουμε για 5 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

8

Στο τέλος προσθέτουμε το μέλι.

Τουλουμπάκια με αλεύρι deluxe super extra

Pin It on Pinterest