Υλικά
Αλεύρι deluxe super extra: 1000 γρ.
Ηλιέλαιο: 100 γρ.
Αυγά: 720 γρ.
Ζάχαρη: 50 γρ.
Βανίλια: 4 γρ.
Σιρόπι για τουλουμπάκια
Νερό: 1200 γρ.
Ζάχαρη: 2000 γρ.
Γλυκόζη: 400 γρ.
Μέλι: 100 γρ.
Εκτέλεση
1
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε υπό ανάδευση το βούτυρο με νερό και ζάχαρη.
2
Στη συνέχεια ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι υπό ανάδευση μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από την κατσαρόλα.
3
Αφού η ζύμη κρυώσει, τη μεταφέρουμε στο μίξερ, προσθέτουμε τα αυγά και την ομογενοποιούμε.
4
Τοποθετούμε τη ζύμη στη μηχανή για τουλουμπάκια και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
5
Σιροπιάζουμε αμέσως σε κρύο σιρόπι.
6
Θερμαίνουμε σε κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη.
7
Όταν αρχίζει να κοχλάζει αφήνουμε για 5 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
8
Στο τέλος προσθέτουμε το μέλι.
Ingredients
Υλικά
Αλεύρι deluxe super extra: 1000 γρ.
Ηλιέλαιο: 100 γρ.
Αυγά: 720 γρ.
Ζάχαρη: 50 γρ.
Βανίλια: 4 γρ.
Σιρόπι για τουλουμπάκια
Νερό: 1200 γρ.
Ζάχαρη: 2000 γρ.
Γλυκόζη: 400 γρ.
Μέλι: 100 γρ.