Σε μια κατσαρόλα βράζουμε υπό ανάδευση το βούτυρο με νερό και ζάχαρη.
Στη συνέχεια ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι υπό ανάδευση μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από την κατσαρόλα.
Αφού η ζύμη κρυώσει, τη μεταφέρουμε στο μίξερ, προσθέτουμε τα αυγά και την ομογενοποιούμε.
Τοποθετούμε τη ζύμη στη μηχανή για τουλουμπάκια και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
Σιροπιάζουμε αμέσως σε κρύο σιρόπι.
Θερμαίνουμε σε κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη.
Όταν αρχίζει να κοχλάζει αφήνουμε για 5 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Στο τέλος προσθέτουμε το μέλι.
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε υπό ανάδευση το βούτυρο με νερό και ζάχαρη.
Στη συνέχεια ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι υπό ανάδευση μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από την κατσαρόλα.
Αφού η ζύμη κρυώσει, τη μεταφέρουμε στο μίξερ, προσθέτουμε τα αυγά και την ομογενοποιούμε.
Τοποθετούμε τη ζύμη στη μηχανή για τουλουμπάκια και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
Σιροπιάζουμε αμέσως σε κρύο σιρόπι.
Θερμαίνουμε σε κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη.
Όταν αρχίζει να κοχλάζει αφήνουμε για 5 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Στο τέλος προσθέτουμε το μέλι.