GOLDY ΤΣΟΥΡΕKΙ με μαρμελάδα βύσσινο και επικάλυψη σοκολάτα

Υλικά
Goldy Τσουρέκι 1.000 γρ.
Νερό: 260 - 270γρ.
Μαγιά τσουρεκιού: 80γρ.
Μαλακή Μαργαρίνη: 80γρ.
Γέμιση
Μαρμελάδα βύσσινο
Επικάλυψη σοκολάτα
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
2
Θερμοκρασία ζύμης: 30°C
3
Πρώτη Ξεκούραση: 15 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ. (2 τεμ)
5
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε φυτίλι και πλάθουμε σε τσουρέκι
7
Θερμοκρασία στόφας: 37°C
8
Υγρασία στόφας: 75%
9
Χρόνος στόφας: 60-70 λεπτά
10
Θερμοκρασία Ψησίματος: 160-170 °C με ανοιχτά τάμπερ
11
Χρόνος Ψησίματος: 38-40 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Υλικά
Goldy Τσουρέκι 1.000 γρ.
Νερό: 260 - 270γρ.
Μαγιά τσουρεκιού: 80γρ.
Μαλακή Μαργαρίνη: 80γρ.
Γέμιση
Μαρμελάδα βύσσινο
Επικάλυψη σοκολάτα