Υλικά
Goldy Brioche Vienna: 1.000 γρ.
Μαγιά: 60 γρ.
Νερό: 400 γρ.
Σύνολο: 1.460 γρ.
Υλικά για γέμιση
Βούτυρο: 100 γρ.
Ζάχαρη καστανή: 140 γρ.
Κανέλα: 5 γρ.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
3
Ξεκούραση: 15 λεπτά.
4
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm και απλώνουμε ομοιόμορφα την γέμιση. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος.
5
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
6
Υγρασία στόφας: 75%
7
Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά.
8
Θερμοκρασία ψησίματος: 180 °C σε προθερμασμένο φούρνο.
9
Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.
10
Αφού κρυώσουν γαρνίρουμε με γλάσο της αρεσκείας μας.
Ingredients
Υλικά
Goldy Brioche Vienna: 1.000 γρ.
Μαγιά: 60 γρ.
Νερό: 400 γρ.
Σύνολο: 1.460 γρ.
Υλικά για γέμιση
Βούτυρο: 100 γρ.
Ζάχαρη καστανή: 140 γρ.
Κανέλα: 5 γρ.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα.