loader image

ΠΤΙ ΦΟΥΡ

Αρχική   ›   Recipes   ›   ΠΤΙ ΦΟΥΡ
AuthoradminCategory

ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΒΟΥΤΗΜΑ ΚΟΡΝΕ

Υλικά:
 Μαργαρίνη Ζαχ/κής: 2400 γρ.
 Βούτυρο Ζαχ/κής: 500 γρ.
 Αυγά: 240 γρ.
 Ζάχαρη άχνη: 330 γρ.
 Baking Powder: 15 γρ.
 Βανίλια: 2,5 γρ.
 Ξύσμα Πορτοκαλιού: 2 γρ.
 Αλάτι: 1 γρ.
Εκτέλεση:
1

Αναμιγνύουμε τα λιπαρά και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν

2

Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής

3

Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά, συνεχίζοντας την ανάδευση με το φτερό

4

Μετά την προσθήκη του αλεύρου δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά ανάδευσης.

5

Μορφοποιούμε με κορνέ και τοποθετούμε σε λαμαρίνα

6

Ψήνουμε στους 180-200 °C

7

Χρόνος ψησίματος 10-12 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
 Μαργαρίνη Ζαχ/κής: 2400 γρ.
 Βούτυρο Ζαχ/κής: 500 γρ.
 Αυγά: 240 γρ.
 Ζάχαρη άχνη: 330 γρ.
 Baking Powder: 15 γρ.
 Βανίλια: 2,5 γρ.
 Ξύσμα Πορτοκαλιού: 2 γρ.
 Αλάτι: 1 γρ.

Directions

Εκτέλεση:
1

Αναμιγνύουμε τα λιπαρά και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν

2

Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής

3

Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά, συνεχίζοντας την ανάδευση με το φτερό

4

Μετά την προσθήκη του αλεύρου δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά ανάδευσης.

5

Μορφοποιούμε με κορνέ και τοποθετούμε σε λαμαρίνα

6

Ψήνουμε στους 180-200 °C

7

Χρόνος ψησίματος 10-12 λεπτά

ΠΤΙ ΦΟΥΡ

Pin It on Pinterest