ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΒΟΥΤΗΜΑ ΚΟΡΝΕ

Υλικά:
Αλεύρι Deluxe Ζαχ/κής, 1000γρ.
Μαργαρίνη Ζαχ/κής: 2400 γρ.
Βούτυρο Ζαχ/κής: 500 γρ.
Αυγά: 240 γρ.
Ζάχαρη άχνη: 330 γρ.
Baking Powder: 15 γρ.
Βανίλια: 2,5 γρ.
Ξύσμα Πορτοκαλιού: 2 γρ.
Αλάτι: 1 γρ.
Εκτέλεση:
1
Αναμιγνύουμε τα λιπαρά και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής
3
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά, συνεχίζοντας την ανάδευση με το φτερό
4
Μετά την προσθήκη του αλεύρου δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά ανάδευσης.
5
Μορφοποιούμε με κορνέ και τοποθετούμε σε λαμαρίνα
6
Ψήνουμε στους 180-200 °C
7
Χρόνος ψησίματος 10-12 λεπτά
Ingredients
Υλικά:
Αλεύρι Deluxe Ζαχ/κής, 1000γρ.
Μαργαρίνη Ζαχ/κής: 2400 γρ.
Βούτυρο Ζαχ/κής: 500 γρ.
Αυγά: 240 γρ.
Ζάχαρη άχνη: 330 γρ.
Baking Powder: 15 γρ.
Βανίλια: 2,5 γρ.
Ξύσμα Πορτοκαλιού: 2 γρ.
Αλάτι: 1 γρ.