ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ
Χρόνος ανάμειξης 8 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης 26℃
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός 450 γρ.
Μορφοποίηση σε φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκρασία στόφας 32℃
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος 220°C με ατμό
Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης 8 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης 26℃
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός 450 γρ.
Μορφοποίηση σε φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκρασία στόφας 32℃
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος 220°C με ατμό
Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά